Tyg ikke papir!

Om at tygge på papir.

Hvorfor du ikke skal tygge på papir.

Hvad der sker når man tygger på papir.

Dårlig ide at indtage papir.

 Advarsel tyg ikke på papir.

Tyg ikke papir! Hvis du tygger på papir. Selv meget små stykker. Vil det resultere i at du får et voldsomt paranoid anfald. Hvor dybt du går i dette anfald, afhænger af hvorlænge du tygger på papiret. Har lært om giften fra folkeskoleundervisningen at det skyldes ikke selve papiret, som jo sådan set bare er en eller flere træ sorter. Men for at gøre papiret lyst fint hvidt tilføjes en stærk giftig kemiakalie og det er dette kemikalie der har denne stærke og ekstremt ubehagelige oplevelse. Giften optages ud af papiret stærkest ved at der tygges på det. Putter du et lille stykke papir i munden og synker uden at presse på det med bla. tænderne skulle anfaldet ikke udløses. Dvs giften er stadigvæk bundet i det stykke papir og pairet kan mavesyre mm. ikke opløse ret meget.

Anfaldet går ud på at man genkender et scenarie. Det virker på en måde somom det scenarie altid har været til. Det har en stærk skrammende effekt på en. Og jo længere du har tygget på papiret jo dybere bliver du trukket ind i det, som kan føles som om din virklighed bliver mekanisk/electronisk/eller kan også ses som demonisk og eller maskin agtigt.

Mere nødagtigt kan et sådant anfald betegnes som 'paranoia spin' ( der findes mere end et slags 'spin' i denne verden men visse af dem taler vi slet ikke om. Kun med indforstået mennesker der har prøvet det samme evt./måske )

Der går op til ca. 50 min. fra at du har tygget på papir, og til at anfaldet går igang. Det bedste du kan gøre i den tid er at indtage alcohol. Ca. 2 / 3 op til måske 5 / 7 genstande er passende alt efter hvor gammel du er og dermed hvor vændet du er med alkohol og hvor omtrent også din krops størrelse er relevant inden for et hvilket som helst alkohol indtag. Jo større altså samlet antal kilo samt også dit boddy mass index er relevant.  Det har en ret god formildende effekt på dit anfald.

 

Jeg har hørt om et alternativ. Hørt fra læge at der er alternativ til at indtage alkohol. Hvad det er? Der gætter jeg på et glas hostesaft den med en anelse lakridsagtig smag. Har forsøgt at få det ud af min egen læge. Men hun forstod ikke helt hvad det var jeg spurgte om. ps. dette er den eneste eksistrende fulde artikkel ( ihverfald af hvad der findes på dansk ) om hvorfor man bør for alt i verden Undlade/undgå at tygge på papir.

 

Hvis du har tygget på papir ret længe. Kan ikke presis sige hvor længe men forhodlvis længe mere end 10min op mod 15 / 20 min eller længere bør du søge hjælp ved erfaren voksne evt. hos læge ambulance og eller falcks ambulance hjælp. Et sådant lænhe tyggen på papir, også selvom det kun er meget lille stykke du tygger på du går helt dybt i bund i det omtalte spin og kommer til at sidde fast i bunden som føles som en voldsom sammenknepen og omdrejning af retning samt hvad der op og ned. Man sidder uhjælpeligt fast. Der skal du f.eks. have nogle dygtige mennesker til at hive dig ud. Men sørg for at gøre alt hvad du kan for at få kontakt med nogle og på en facon der fortæller hvad der er galt måske. Det er noget der kan foregå i dit hoved som mange voksne mennseker eller ihverfald nogle godt kan opfangew hvis ikke på alt for stor afstand af hvor du befinder dig.

Jeg har prøvet dette paranoia spin mindst 3 gange sidste gang er ikke så længe siden det car 4 el 5 gang man kommer måske til at glemme det og for sjov eller måske noget uheldigvis putter et sykke i munden. men den sidste gang jeg prøve håber jeg var min aller sidste gang denne sidste gang kom jeg hurtigt over det da jeg kom i tanke om problemet i at tygge på papir. Men som jeg husker det tror nok det var anden sidste gang jeg gjorde det havde jeg tygget på et stykke papir meget længe. måsake over 22min det gjorde jo så at jeg fik mit livs værste paranoia spin besøg! Sammenmast vent på hovedet og rundt ret kvalt skreg i mit hoved forsøgte at få kontakt der gik ubehageligt lang tid da det så lykkedes at få kontakt med nogle der kom udefra som boede i samme opgang som jeg. Men jeg kunne haft været død af det tror jeg nok hvis man ingen hjælp får tror jeg nok det ender med at man dør af det men der er det ikke en kemikalie hjuælp/medicin hjælp man skal have for at rede sit liv det er nogle menneskers dygtighed at de med nærmest psykiske krafter trækker dig ud. Så skal du sidde og slappe af en stund og prøve ikke at tænke alt for meget og efter en passende stund begynde at bevæge dig lidt igen og frisker efterhånden godt op. Du er noj først helt på dit sedvanlige selv op til et halvt, til mere, døgn senere.