Om mig: Johnni Aa. Nielsen

'Gammelt og nyere foto af mig. Billedet til venstre er jeg midt 30 ....................................................................................( .kan have optrådt på tv med andet look )

( kunsneren, administrator og ejer af dette domaine og af firmaet DeAppFuuel )

Jeg er født i  juni 1978 i Aarhus.

Dvs. er af stjernetegnet: Tvilling! Jeg går ikke selv meget op i stjernetegn. Men det er ikke kun få der tror på, eller delvis tror på, at det har betydning. Jeg mener det kan godt have betydning hvornår på året man er født. Så delvis er der nok lidt om det.

 

Jeg har meget unge forældre. Min far fylder 70 i juli 2021 og min mor bliver vidst 66 el 67 samme måned. Da jeg var ung var de meget hårde ved os bare vi begik små-forselser det ønsker jeg ikke at gå nærmere ind på. Og kan fortælle at nu har jeg tilgeven dem for deres hårdhed og jeg elsker dem begge..

 

Jeg har ikke været god til at holde formen ved lige efter 10klasse. De interresser begyndte at ryge da jeg begyndte at ryge cigaretter i 10klasse og efter kort tid kunne mærke formen ryge. Jeg var ellers blandt de fyre u mun klasse der var i bedste form. Men det var ikke godt at jeg blev ryger også fordi jeg har haft astma siden jeg var barn og døjer stadigvæk lidt med det. Er afhænig af at tage astma medicin stadigvæk. Jeg lever ok sundt men som sagt ingen sport.

 

titel: 'Blomster ild'
af mig

Jeg har, som de fleste børn er: Altid været glad for at tegne.

Og har senere i skoleårene vist talent for blandt andet at efterligne noget fra virkeligheden. Altså at aftegne det man kigger på som f.eks en kirke eller mit ansigt i et spejl.

Jeg er relativt sent og releativt sent fundet interresse for det abstrakte og fundet den stil som ses her på siden.

Jeg nyder at male og tegne. Nogle af min forgående male hobbyes var noget med at farvelægge citadel figure, før det blev noget med lærred og papir som hobby. ( Citadel figure er miniature eventyr figure man bla. bruger i rollespil. )her ses nogle af de citadel figure jeg har farvelagt

 

 

 

 Jeg fandt tidligt interresse for at programmere på computer. Og startede med forsøg allerede på min commodore 64. Hvor jeg bla. lånte en bog eller flere om basic programmering, på biblioteket. med det sprog man brugter på en commodore 64.

Da jeg så fik en Commodore AMIGA 1200 fandt jeg sproget: AMOS. Som jeg havde stor fornøjelse i at lære at kende og forsøgte at få, både en database app,og nogle spil til at fungere med.

 

Men det var først på pc, med sproget Visual Basic, at jeg havde mine første programmering's succer. Tidligere blev det kun sån' halvfærdige projekter jeg fik lavede.

Meget af det visual basic jeg har lært.

Har jeg lært ved at se torturials på forskellige youtube kanaler.

Jeg kan klart anbefale Visual basic

ihvertfald hvis man ønsker at lave windows programmering.

 

 

fimo ler figuren jeg kalder 'Gnoggel presseren'

Jeg er glad for humor. Syntes humor har en høj værdi her i livet. Syntes jeg er god til at finde på min helt ejen humor. Men måske kan den til tider være lidt syret.

Jeg elsker Monthy python. Og syntes at Monthy python's: Life of Brian var hylende skæg. Den film bliver jeg aldrig træt af.

Jeg elsker stimulansor! Begyndte da jeg gik på ungdomskole i 10.klasse at ryge cigaretter og gør stadigvæk. Og jeg skulle selvfølgelig også prøve hashen. Det er der mange unge der prøver omkring den alder.

-------------------------------------------------

Titel:'Blue contry thing'

et af mine tidlige værker

 

Jeg blev så senere, selvom det, de år tidligere, var sjældent jeg røg hash, hooked på varen. og fra da jeg var 19år ung indil jeg var tæt på 20. havde jeg røget hash sammen med en kammerat. Dagligt. Det var ikke så fedt.

Da jeg så efter den første  periode forsøgte at stoppe med det. Endte jeg med at blive indlagt på ungdoms psyk, for første gang.

Jeg fik under en senere indlæggelse diagnosen: 'Parnoid Skizofren'.

I det daglige føler jeg mig stort set sympthom fri men har haft nogle indlæggelser med 1 til flere års mellemrum.

 

 

Jeg flyttede i min egen lejlighed som ca 22årig Og har boet der alene siden i stue etagen på ca 62m2.  og bor der stadigvæk samme sted. Dett er i Aarhus V.

Jeg blev også meget af tiden ved med at indtage hash og gennem tiden eksperimenteret med andre stoffer som bla cokain og amfetamin. Men det var aldrig i lige så stort omfang som med hashen.

Den dag idag er det sån lidt, on and off, at jeg indtager hash amfetamin og coke. Og jeg har fået medicinsk tilladelse til at have hash. Det var somom at hver gang jeg holdte med at ryge varen i længere perioder. Endte med at blive indlagt på psyk. Så jeg fik den tilladelse.

Jeg er nok en del oftere clean den dag idag men tror aldrig jeg bliver 100% fri og clean.

 

 

------------------------------------------------------

billedet kendt som vokse billedet ( acyl maleri af mig ) men mange kunstnere har lavet en udgave af dette billede

 

 

Jeg føler mig meget unik som mand og som menneske.

Jeg er ihverfald ikke som mange mænd der går op i sport, motor, værktøj og biler.

Og tiltider syntes jeg, at jeg placeres bedst mellem kønnene. Det kan forklares sån at hvis kvinder har en farve og mænd en anden er jeg af en tredje farve der opstår når de to farver blandes sammen. Sån kan jeg ihvertfald godt lide at tænke det. Og også at jeg har helt unikke sider af mig selv.

 

Jeg er en rimelig glad, naturlig, åben, ærlig og positiv person.

Mener også at jeg er af rimelig høj intelligens.

O.k. Jeg var ikke ham der scorede 11 og 13 i alle mine fag.

Men der er andre måder at være intelligent på.

Jeg har nogle synske evner. 

Men har ikke fået dem godt trænet og udviklet.

Men er blandt andet god til at gætte/fornemme folks navne og kan også andre ting.

Bla. healing. som strækker sig til mirakuløse healings til tider. Der var bla. en fyr i min klasse der hed Morten, der var blevet døv fordi der var en idiot der havde knipset på et stetoskop mens han havde mikrofonerne i øret.

Jeg healede hans hørelse 100% tilbage og på ganske kort tid.

Men i skal nok ikke forvente jeg bare kan heale jer alle sammen.

 

 

-------------------------------------------------------

titel: 'Space disko'
acryl maleri af mig

 

 

 Kort tid efter jeg havde lavet den første udgave af 'Det sån' det er med BURE' for ikke så  længe siden valgte jeg at registre et software firma. Det var i 2017. Og kan huske, at da jeg var ung, var det en af mine største drømme, at eje mit ejet software firma.

Da jeg gik fra 10klasse på ungdomskolen havde jeg ikke forhåbninger om at det kunne lykkedes. Og troede jeg skulle uddanne mig som ingeniør. Men det blev jo heldigvis ikke til noget.

Min bror endte med at uddanne sig som ingeniør og har stor succes med det i dag. Han er knap 2år yngre end mig

 

 

Pt. modtager jeg førtidspension indtil jeg tjener godt nok som selvstændig.

Og der er nu tydelige tegn på at alle mine største drømme går i opfyldelse.

Jeg har en stor fremtid foran mig.

Mit firma kommer til at blive større med tiden.

 

 

 

---------------------------------------------------------

titel: 'Hypno gate'
Jeg syntes dette er blandt mine bedste copic marker billede kreationer pt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

********************************************************************************************************