ADVARSEL!: Tyg ikke på papir!

titel: 'Croid shell'

Det er ikke direkte sundhedsskadeligt at tygge på papir, tror jeg nok og dog.. Tror ikke det er sundt heller ikke for kroppen. Men det er 100% sikkert ikke sundt for psyken, da det er en gift i papiret du ville have indtaget.

Den vil have effekt på dig, uanset alder, fra nyfødt til oldning og hos de fleste dyr: Så lad være med at fodre dine kæledyr med papir. Selv en fugl vil kunne få et anfald. Ved ikke, men nogle fugle, kan finde på at tygge på tapetet det skal du nok forsøge at stoppe og fohindre.

Alt efter hvor lang tid du har tygget på et stykke papir, selv i meget små mængder vil du få et meget ubehageligt og voldsomt paranoidt anfald. Det skyldes en giftig kemikalie, som findes i alt papir.

Jeg tror nok det er et kemikalie der tilføjes for at blødgøre matrialet så det kan lade sig gøre at bruge som papir.

Det paranoide anfald: Er noget med at du genkender et scenarie, i det rum du er i. Oftest vil det scenarie, være  en computer skærm, et anlæg, eller tv, der står stand by. Ihverfald ofte noget med diode lys i ( Lille lysene punkt ) Nogen, når de får de første syn af hvad der er på vej, Vil måske forsøge at flytte eller fjerne de produkter. Som bla. er dem med et lille diode lys i eller lignenede lys. Men det nytter ikke noget at fjerne sine skærme, og hvad det kan være, af lysende matrialer, man har stående på det tidspunkt, man begynder at fornemme at det er på vej. Når du kigge igen og anfaldet for alvor går igang. Står f.eks. computer skærmen der stadigvæk. Og når det så begynder. Virker det somom det har set sådan ud uendelig længe. På en måde for-altid.

Ekstremt ubehageligt.

Og jo længere tid du har tygget på papiret,.uaset størrelse af papiret. Jo dybere kommer du til at gå i dit anfald. Dvs. det er som noget man kan definere som trin. Trin der bliver mere og mere ubehagelige og mere og mere komplexe jo dybere man går. Det er forskelligt hvor mange trin du går ind det kommer an på hvormeget gift du har fået i dit mave system.

Hvis du når tæt på i bund af dit paranoide anfald vil det begynde at virke som om du bliver nærmest vendt på hovedtet og eller på skrå't mm.

Det lyder måske ikke så slemt. Men det er det. Det er extremt ubehageligt.

Det vil virke somom du selv skal tænke dig til hvordan du træder ud af anfaldet / træder trin ud af anfaldet. Det er der måske også delvis en sandhed over.

Men før man når næsten i bund i et sådant papir paranoidt anfald: Så er det fordi du har tygget på papir meget længe. Hvor længe ved jeg ikke precist. Men det er sjældent man tygger på papiret mere end 4 til 5 min før man enten ikke gider mere eller bliver klar over at det måske var dumt gjort. Er ikke sikker, men somregel, hvis du bliver fastklemt helt i bund af anfaldet: Skal du forsøge at få kontakt med mennesker i din nærhed. Igennem dine tanker. Nogen vil opfatte dit nødråb og vil kunne hjælpe dig med at komme ud af den fastklemthed i bunden af anfaldet, hvis de rette folk er der til at hjælpe dig kan de hive dig helt ud.

Det du kan gøre, når du bliver klar over at du har dummet dig, og for sjov tygget papir er:

Så skal du skynde dig at skaffe noget alkohol. ( et bedre råd kommer måske senere er ved at søge info herom )  Det kan f.eks. være ca 2 til 4 alm. pilsner. Bevar roen der kan gå op til over en time. Før anfaldet går igang. Drik øllene på vej hjem eller mindst en af dem gerne mere end en øl eller mere end en genstand. evt 4 nok ikke mere end 5! Men om det bare skal være så mange som muligt!?! Er jeg ikke sikker på. Jeg tror ikke du heller skal blive alt for fuld så ofte vil 3 genstande  være meget passende.

Men uanset mænde af alkohol du indtager: Kan anfaldet ikke undgåes: Men kan gøre anfaldet knap så¨slemt, og nemmere at steppe ud af igen.

Nå men når så anfaldet er helt overstået skal du forhold dig i ro og forhold dig i dit hjem el. hvor du befinder dig, hvis inde døre. Bliv helst i dit hjem, til du er sikker på at giften er blevet neutraliseret. Desværre gør alkoholen ikke at du undgår anfaldet men kan gøre det mildere og kortere. Hvis du har tyggede på noget papir og du har butik i nærheden skulle der være tid nok til indkøb af evt. øl.

Hvis du alligevel befinder dig ude i traffikken dvs uden for et hjem når et anfald går igang er det lidt en anden oplevelse du kommeri gennem. Den kan blandt andet indeholde underlige mennesker. Lange, lange, rækker trafik der gør det stort set umuligt at krydse veje, forurenings tanker eller oplevelser og andre mærkelige oplevelser. Det er sjældent mere behageligt end hvis du er i dit hjem eller er indedøre under anfaldet. Det anbefales klart at du tager den inden-døre.

 

 

 Ved du hvad man kan indtage istedet for alkohol??

 

 

Hvad du kan give børn og unge, under alkohol mindste. alderen, vil der komme info om senere. Men er du i tvivl spørgt læge el. vagt lægeJeg har lige spurgt min læge men hun vidste ikke ret meget om det. Jeg har efterhånden spurt nogle stykker. Overraskend efå ved hvad man kan bruge som alternativ. Og flere vidste slet ikke det med at man får et paranoid anffald.

Ring ikke 112: Da der er god tid at reagere på!! Ring hellere til vagt-læge, for din region.

 

Lad nu være med at logge nogen til at tygge på papir. Det er en meget eller ekstrem ubehagelig oplevelse og måske tilgiver de dig aldrig. For at have logget med det.

--------------------------------------------------------------------------

titel: Blomster ild
af: Johnni Aa Nielsen.