ADVARELSE: Tyg ikke på papir

Det er ikke direkte sundhedsskadeligt at tygge på papir. Hvis ikke gjort ofte. Men uanset alder fra nyfødt til oldning el. de fleste dyr:

Alt efter hvor lang tid du har tygget på et stykke papir, selv i meget små mængder vil du få et meget ubehageligt og voldsomt paranoidt anfald. Det skyldes en giftig kemikalie, som findes i alt papir.

Det paranoide anfald: Er noget med at du genkender et senarie, i det rum du er i. Oftest vil det senarie, være  en computer skærm, et anlæg, el. tv, der står stand by. Det nytter ikke noget at fjerne sine skærme, og hvad det kan være af lysende matrialer, man har stående på det tidspunkt, man begynder at fornemme at det er på vej. Når du kigger igen. Står f.eks. computer skærmen der stadigvæk og det begynder at virke som om det har set sådan ud uendelig længe.

Meget ubehageligt. Og jo længere tid du har tygget på papiret ( uaset størrelse af papiret ) jo dybere kommer du til at gå i dit anfald.

Det du kan gøre når du bliver klar over at du har dummet dig og for sjov tygget papir (el af anden grund red. )  skal du skynde dig at skaffe noget alkohol. Det kan f.eks. være ca 2 til 4 alm. pilsner tag det roligt der kan gå op til over en time før anfaldet går igang. Drik dem mindst 2 gerne 3 evt 4 nok ikke mere end 5! Men om det bare skal være så mange som muligt!?! ER jeg ikke sikkjer på. Det tror jeg ikke du skal heller ikke blive alt for fuld så ofte vil 3 være meget passende. Defter forhold dig i ro og forhold dig i dit hjem el. hvor du befinder dig, hvis inde døre. Bliv helst i dit hjem til du er sikker på at giften er blevet neutraliseret. Desværre gør alkoholen iklke at du undgår anfaldet men kan gøre det mildere og kortere

 

Hvad du kan give børn og unge, under alkohold drikke alderen, vil der komme info om senere. Men i tvivl spørgt læge el. vagt læge ( Ring ikke 112 Da der er god tid at reagere på ring hellere til vagt læge )