Yderligere om: Den levende computer:

 Denne tekst indeholder ingen handels infos  bortset far en gentagelse af en tekst som findes her i slutningen som også var under om køb info's men siomsagt  herunder vil der være lidt om mit samlede kunst indtryk med bla. forside grafik og titlen på denne web adresse. mit samlede kunst udtryk i en sammenfatning af dettte domaine og den usedvalige titel af web adressen som er  ' den levende computer '

Koncept kunst. kalder man det vidst, Personligt syntes jeg: At det er et smukt kunst udtryk som dette web domaine indeholder. En sandhed, eller 'ide' som jeg har vist.

Selvom det er mig der har lavet dette. Opdagede jeg det ikke helt i starten. Ikke at det var helt uvis for mig hvad jeg lavede, det gav da lidt mening at kalde domainet: 'den levende computer' men syntes mest, på dette start tidspunkt, at det bare var en meget original titel. Plus jeg tænkte lidt på udsagn om at vores computer systemer er levende: Som flere programører har udtrykt tanker om.

Disse tanker er baserede på: At ikke alle kode løsninger giver den effekt de skulle give. Før at en app kommer til at virke. Har det virket som om computeren selv ønskede det, med den rette løsning eller rettere en foetrukken løsning ikke valgt af programøren. At den ønskede koden på en bestemt måde, før det virkede, som programøren havde ønskede det og forsøgt at udføre. Det vil sige, der er flere løsninger, kode løsninger for samme resultat. Og det var her det virkede som om computererne, ønskede det på en bestemt måde, og lader kun nogle af de løsninger give programørenø´s ønskede resultat.  Det syntes jeg også selv at kunne sige, at have erfaret.

Yderligere et tegn er hvis eller når man bruger den commando der vælger en værdi feks. valgt til fra f.eks. 0 til 100 randomli. Hvis man lader den vælge flere gange er der nogle af tallene den vælger oftere end andre og visse tal der sjældent bliver valgt. At den ofte vælger f.eks. nr 5 så vil det aldrig ændre sig, for den valgte kode,kun med mindre undtagelser, ved mange gennemspilninger. Det er selvfølgelig ikke noget man kan bruge som bevis for at computeren har nogle foretrukne værdier den forsøger at trække ud. Der kan være andre årsager. Men det er næsten umuligt at finde ud af. Man ved intet endegyldigt, om det, disse tider.

Men tilbage til koncept kunst / ide kunst opdagelsen: Det gik pludselig op for mig hvor precist jeg havde ramt med Overskriften, plus noget af grafikken, bla. den planet sammen med min overskrift. Det havde jeg ikke tænkt så meget over, da jeg valgte planeten. Jeg valgte planeten i en tanke om livet. Men  med det som siden efterhånden indeholdte gik det op for mig hvor precist og godt, jeg egentlig havde ramt.

Så gik det hele op, i en højere enhed!

 Gud eller alting er jo nærmest en kæmpe computer og det er alt hvad eksistensen indeholder eller ihverfald er hvorfra alt udspringer og skabes. Man skal nok ikke forstå det som om gud er digital, eller alt liv, er et digitalt liv. Men vi er jo på en måde en del af, et kæmpe kredsløb, der kan sammenlignes med det vi ved en computer er, og hvad nettet er. Det kan meget let sammenlignes. Vi er jo på en måde en stor maskine som er forbundet i et kæmpe netværk. Og der har nettet og computeren kun hjulpet os til at se det. Plus det har gevet os kontaker, eller det vi kender som world wide web. (www.) Og dermed gjort os alle til et sammenkoplede, eller en, forbundet eksistens. Et bånd mellem alle mennesker ,der kan gøre os alle stærkere og få os til at føle os meget mindre alene, i flere tilfælde. Og som er vigtigst, gir os tonsvis af matriale / liv / sandheder, at opleve.

Computeren samt det tilhørende net er som en kopi af alt hvad eksistensen er og vi fylder hele tiden mere på. Putter flere og flere sandheder ind i dette system.

Dette web domaine, er blevet sit eget billede af det som jeg taler om. PÅ flere måder Og det er jo kunst, og en sandhed.

 Jef syntes godt at hvis der er en gud det er måske tænke kernen af det computer netværk vi alle er en del af.

Jeg vil nu ikke skrive mere om dette, men fortsætte med mere om selve indholdet, på netop dette domaine. Ihverfald nogle vigtige punkter, jeg er nød til at fortælle dig / jer lidt om.

Jeg syntes jeg har rørt et par vigtige emner eller måske mere end et par. Hvisse emner, næsten oversete af andre medier. Bla. en der rør os alle: Som den om: Fyrværkeri. 

 

Har du børn!?: Så vil jeg anbefale artiklen: De unge djævle: Eller måske, for at sammenligne med, din /jeres egen barndom. Der kunne det også være sjovt at høre, hvormange der tænker det samme / har erfaret det samme.

 

Lidt om den humor der er at opdage her på domainet: Min humor er ret unik for ikke at sige 100% unik ( nok kan man aldrig være 100% unik, der er levet mange liv, og lever mange liv. ) og er ikke inspiret af andre komikere el. lign. humor magere, men man kan nok ikke udngå lidt påvirkning af hvad man har andre steder fra.

Jeg bliver dypt fornærmet hvis jeg bliver sammenlignet med / beskyldt for plagiat med andre's humor arbejde. Men det vil kun være en fordom. Eller være begået af et ignorent individ. MEN hvis der er noget humor jeg er inspiret af er det nok kult serien: "The simpsons" som egentlig har en god mix. af mange typer humor, sjove hændelser eller scenarier, plus: Det også viser nogle sandheder.

Humor showet: "monthy python." er jeg også glad for, i den forstand, at jeg til tider skræder den helt ud. Dem har jeg ikke så stort et problem med at blive sammenlignet med, hvis jeg absolut skal sammenlignes med det som faktisk er meget anderledes humor magere, end at noget af det, du / i kan finde, her på domainet. Life of Brian er så griner det er monthys bedste værk.

 

 Men mener du alligevel at kunne sige: at du har oplevet lignende tekster, lavet af andre, høre jer gerne om det: Så skal de ihvertfald tjekkes ud. Selvfølgelig kunne der også ske at være nogle af mine besøgende der er blevet inspiret til at lave næsten det samme. billede, eller at humoren, er til at genkende, fra mig selv. Selvfølgelig er det ok, at lade sig inspire.

 

Giv jeres mening:

Er ikke sikker på, hvordan folk reagere på det jeg skriver, her på domainet. Men mener at kunne sige: at jeg ikke er alene om at se humoren i,  ihvertfald noget af det jeg laver. Og hvad der ellers er af tekster, folk kunne have en mening om.

Så dermed: Stort savn som jeg varmt vil opfordre jer til er at give jeres mening. Ris / Ros. Evt. udpejning af mangler, fejl, eller usandheder eller ukorekte udsagn. Eller på anden måde kommentare til siden. Og hvad i tænker om de ting, jeg skriver om.

Jeg vidergiver eller poplucere ikke det i skriver. Ihverfald ikke uden jeres sammentykke til dette. Og vidergiver selvfølgelig heller ikke jeres e-mail adresser. Eller begynder at bombardere jer med e-mail's. Sender ihverfald ikke reklamer til jer jomindre der er en meget relevant god grund til det, hvis det har noget at gøre med den besked du / I, sender til mig.

 

 Jeg vil ikke præsse jer til at skrive til mig: Men savner virkelig noget feedback. Især da jeg jo arbejder alene med det her. Jeg har heller ikke: En så stor venne-skare: Som jeg kan spørge efter feedback hos. SÅ Tak for hvis du vil fortælle hbad du tænker!

 

 

                                                                Tak for interressen og God fornøjelse!

 

Lige mere om gentagelse fra 'om salg siden

Kom gerne med forslag til evt,  flere links du syntes er værd at nævne og syntes flere bør vide om. Eller evt andet indhold

Eller kom med andre forslag til indhold el. evt mangler eller  noget der er for meget  og selvfølgelig  ris og ros

fortæl mig også gerne hvorfor du har valgt ikke at bestill noget hvis der er en særlig grund men du godt kunne lide produktede hvad der gjorde du valgte ikke at bestille noget.

skriv også mail til mig hvis du har nogle gode forslag og mere som jeg snakker om her men der er stort set ikke den mail der ikke er velkomme bortset far hvis du kunne finde på at sende en mail der intet har at fortælle det ses ikke helt hvad du forsøger at sige og alt ulovlig opførelse og teksning hvis bla. kan opfattes som chikane vil blive politi anmeldt hvis det overskrider en tolance grænse af min, eller andre der er ofre for teksten / indhold af kontakt.

ps. laver ikke link til sider der kan ske at konkure mod mig, de skal ihverfald have en anden type vare tilsalg så det ikke kan ses som konkurende for mit salg. pt. finder jeg ikke andres software så konkurende mod mit produkt og hvisse former for kunst kan evt. også godt gå an hvis det er en hel anden type eller stil og vi evt. aldrig vil have de samme kunder.

 

 

Laver gerne links til sider der er meget unikke, sjove eller usædvanlige. F.eks. sider der kan være svære at finde. De små private ukendte sider.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

fortæl andre om / del link's og el om

Og håber at hvis i kan lide noget eller meget af indholdet på min side/ mine sider.

Ikke holder jer tilbage for at fortælle andre om siden som feks som et facebook opslag der indeholder link til min forside.

Her skreven: i parantes og med gylden farve den link tekst linje som benyttes for at sikre mig det gøres korrekt.( www.denlevendecomputer.dk )

skriv evt. kort tilhørende tekst i finder passende til

Nævn også gerne at der er indholdet appen: ( Det sån' det er med BURE / eng tit: It's like that with CAGES )

 ps. ser helst i ikke kopire nogle af mine billeder men kan tilgive det hvis det bruges 1. gang og bruges som reklame for mine sider og mine produkter.

Du er også velkommen til midlertidig at have et af mine billeder som screen saver

hvis det er for at vurdere om du vil købe for at hænge i dit hjem eller andres hjem.