JULETRÆ

Bladene fra træerne er begyndt at blæse rundt i gaderne og vi kommer nærmere julemåneden.

Har i overvejet at købe et plastic jule træ??!! 

Det kan varmt anbefales! Det er både en rigtig god måde at spare mange kr på hver eneste år. Du skåner naturen. Og et plastic jule træ er pænere end et ægte. Man skal kigge nøje efter før man opdager det er kunstigt.

Så fuck de grådige juletræs farmere.

Råd om skyllemiddel

  • SKYLLEMIDDEL :  Brug ikke skyllemiddel i tøj vask. Det gør stort set ingen forskel på dit tøj. Nogle syntes det gør deres tøj blødere, men har de overhovedet prøvet at lade være med at bruge skyllemiddel? Det tror jeg ikke, fordi så ville de opdage at der er faktisk ingen forskel er at mærke. Skyllemiddel forurener meget og gør så lidt gavn, hvis overhoved nogle. Jeg ved ikke om der findes nogle stof arter der har et krav om at bruge skyllemiddel, men tvivler på det. Men håber der er mange der vil overveje at lade være med at bruge det. I det mindst prøve en vask uden og evt. samenligne med en med.

SKYLLEMIDDEL ER ET MEGET FORURENENE PRODUKT UDEN GAVN.

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Råd om hovedpine

  • OM HOVEDPINE : og den måde nogle behandler den på.

Der er en grund til hovedpine. Men den skal da ikke bare fjernes, med en pille. Find ud af, om du drikker for lidt vand. Det er i mange tilfælde, et tegn på mangel på vand. ps. husk du skal også drikke rimelig meget vand selvom det er vinter. Mindst 1,6 liter vand for en der vejer fra ca. 40kg og jomere aktiv du er jo mere har du brug for. Det kan også være sukker mangel. Hoved har brug for sukker. ( hjernen elsker sukker og du er sund således )

Råd til urefarne om alkohol ( alkoholiker læs det der står i bunden af denne tekst )

1. Lad være med at på forhånd sætte et tal på hvormange genstande du kan tåle. Det første tal er altid 1 også for erfarne voksne. Føl efter i din krop forestil dig hvordan det ville føles med dobbelt effekt fra hvordan det føles nu. Derefter kan du afgøre om du skal indtage en genstand mere.

2. Igen lad være med på forhånd at sætte et tal på hvormange genstande du kan tåle. Det gælder også selvom måske til forig fest drak du lad os sige 7 øl og et glas martini. Det starter stadigvæk ved 1. ok du ved nok godt du kan tåle mere end end en ok du drikker 2 så. Hvis du tænker efter og mærker ordentlig efter vil du bemærke at det ikke nødvendigvis vil være det samme antal du kan klare i aften. Måske er det meget færre. Det kan skyldes flere ting jeg ikke vil udpensle her men kan bla. skyldes alkohol type husk der er stor forskel på øl guld øl vodka og whisky og vin og martini eller hvis du støder på så stærk alkohol som apsinthe selv en apsinthe på 52% slår meget hårdt. ( ps. god mix til apsinthe er sports sodavand )

3. Den sejeste fyr ved selskabet og somregel den pigerne bedst kan lide er ikke ham der kan eller gør drikker flest genstande og dermed også vil være den fyr der bliver tilsidst mest irretende at være sammen med. Det er den fyr der bevare meget af sin sundefornuft og klare alle skær. Husk en fest skal være sjov ikke dyb alvor som f.eks. når man skal ringe 112 fordi en ven eller veninde har drukket for meget. Eller nogle er kørt galt på knallert i deres fuldskab.

4 Igen husk en fest skal være sjov Det er ok at drikke engang imellem så længe man bevare noget af sin både fysiske og også psykiske styring med sig selv. Mærk efter pr genstand indtaget om du bør tage 1 mere eller hellere skulle vente i en time eller længere eller helt holde for denne aften måske begynde at tænke på hvordan og hvornår man vil hjem og sove.

5. Vand! Drik masser af vand sammen med alkoholen. Det vil du ikke fortryde A. Du kan tåle mere at drikke B. Du bevare fornuften / Holder dig alert og vågen C. Alkohol når det skal skylles ud for hver gang du tisser ryger der masser af vand med husk det.

6. Igen 112 en har måske været oppe på at tømme en flaske vodka eller mere end det hvis han eller hun på ret kort tid har indtaget en hel del genstande han er meget sløv halvvejs bevidsløs agtig slørret i tale eller kan ikke få ordene ud. Da er det tid til 112 han skal til udpumpning. En fordel hos den person der er sløret og halv bevidst løs er hvis han kaster op da han så har smidt noget af alkoholen ud. Hvis i sammen vurdere at han skal bare ind og lægge lidt og sove den ud så tjeck til ham undervejs om han bliver ved med at virke meget væk og sløj og om han har kastede op flere gange hvis han ikke har kastede op 112 meget væk eller helt bevidst løs 112 unaset opkast. Jeg er ikke expert men almen sund fornuft er somregel det bedste.

7. PARTY!

 

VIGTIGT: ALKOHOL MISBRUGERE LIDER FORDI DE DRIKKER alkohol.  DE HAR GIFT I KROPPEN DØGNET RUNDT EFTER NOGET TID FÅR DE FLERE OG FLERE OG FLERE LIDELELSER og SMERTER og DERES LIV FØLES KORTERE og KORTERE O... ( skyldes deres hukommelse bliver svære og svære og svære at læse for dem. alkoholiker hvis du står på gaden nu med alkohol i den ene eller anden hånd vend bunden af flasken op mod himlen så den løber ned foran dig IKKE i dig eller hæld den i vasken den høre til sammen med det andet affald det er affald. Det er ondt alkohol er ondt. Du har ikke gjort noget forkert men den øl eller hvad du drikker med alkohol. Det er djævlens trick. I mister og mister tilsidse er i ikke mere kun i intetheden og der kan man ske at lide uendeligt.

 

ALKOHOL ER GIFT ØL ER GIFT WHISKEY ER GIFT SNAPS ER GIFT BARCARDY ER GIFT 'drikke-ROM' ER GIFT osv.

 

Råd om produkter ( mad, drikke, tobak mm. )

Lad dog være med at udtale jer om hvad der er i de forskellige produkter.

Det kan gå hend og ødelægge dem, og så skal vi til at rette på dem  endnu engang.

Det er muligt du f.eks. ikke kan lide cigarretter. Skal de så være endnu værre end de allerede er.

Vi har brug for vores vare så lad dem være i fred.

 

Hash / canabis

Hash er en F verdens bedste smertestillende midler.

Det er sundere og bedre end dolol

Tal med din læge om en tilladelse og om det er noget for dig, hvis du lider af kroniske smerter