Indhold

  • Elsker / hader
  • Sandheder
  • En skæv filisofi ( ikke oprettet endnu )

 

 

 

 -----

Elsker / Hader


🙂 ELSKER

1. Sex

2. Mere Sex

3. Mit Første kys ( sukker sødt det var, bogstavlig talt )

4. Mit næste kys ( Hvis ikke er fra et familie medlem eller en sur gammel sok )

5. T-bone steak ( Især hvis grillet og det skal selvfølgelig være på en god gammeldags kuld grill ) ps. jeg forstår virkelig ikke de folk der køber gas grill så kunne man ligesågodt lave maden på sit komfur

6. Min tegne og male hobby

7. At skabe apps eller games.

8. De ting man kan blive ved med at grine af

9. Rede liv.

10. Fugle i det fri

 

😠 HADER

1. Fugle i BUR ( narhat horfor skal fugle være dit kæledyr i bur den har intet liv selv når du slipper den fri, den har ikke en chance )

2. Dævelskavet' ( en ond fyr og hold da op han er grim i den røde pyjamas han har på hele tiden )

3. Bo bo's ( av av )

4. Kamel pukkel ( fy for pokker selv lugten er temmelig kvalmende, ps. ved det da jeg engang fik en fejl levering påtros af lugten var jeg nød til at smage: Føj! føj er en underdrivelse. Fik dog styrke til at give resturanten et kæmpe møjfald )

5. Biler og deres konstante trafik hele dagen freser folk rundt

6. Fyrværkeri ( godt nok er det kun 1 gang om året men er det virkelig nødvendigt at fyre så enormt meget af hader det af flere årsager A. forureningen den gir B. støjen C. de voldsomme skader folk får det er sku næsten livsfarligt at gå på gaden sådan en aften og der har jo været mange døds fald efterhånden. Kunne vi ikke godt lade være med at fyre af hele aftenen og så enorme mængder fra lige før 24 og derefter. D. de økonomiske omkosninger det gir i ødelagte bus læskure postkasser og privat egendom nytåraften og dagene op til er den fest dag en undskyldning for at ædelægge for bare en lille gruppe på 2 til 6 knejter kan lave. De har sommetider, de værste af dem, ødelagt for over 400.000 kr. gang lige det med 1000

7. Buksevand ( våde bukser ad, ikke at jeg har fået nogle men gir du en gir jeg to )

8. Fordomme. Ret ubrugligt koncept dur kun til udpejelse af en fordom

9. Had ( dummernik dumt sagt ik )

 

 

 

 

----

 

Sandheder

Vi bor alle i samme land: Det hedder JORDEN!

 

 

Fordomme er noget af det værste du kan have. Min lejlighed var væk på en fordom. Jeg blev syg på en fordom. Jeg døde på en fordom. Jeg fik ikke hvad jeg skulle bruge på en fordom. Du hadet mig men sammen kunne livet redes.

Fordomme er 100% ubrugeligt koncept det dur kun til at udpege en fordom men hvad hvis du havde en fordom igen så nytter det jo ikke.

 

 

Don't be blank man.

 

 

 

-------

 

En skæv filisofi

ikke oprettet endnu!