Det sån' det er med BURE / it's like that with CAGES

————————–   ——————————-

Titel: ‘Det sån’ det er med BURE’

English titel:‘It’s like that with CAGES’

tekst sidst optateret  d.01/08-2020

—————————————————————–

  Af: DeAppFuuel.

 

Game app indehold to sprog indstillinger / game app contains to languages options

Dansk, english / us.

 

Pc spil application dur til windows 7 og over

Ide’ og udvikling af:

Johnni Aa. Nielsen -2019.

Dette er et rigtigt spil, for voksne mennesker.

Rigtig sjovt, underholdende, overraskende og du kan tilmed lære noget af det.

Denne spil application er det rene software kunst.

Unikt, helt nyt spil koncept.

PC-GAME / PC-SPIL / Underholdning / Udvikling ( lærdom ) / FOR VOKSNE / INGEN ALDERSGRÆNSE dog. anbefalet min alder ca.12år gammel.


HØJ OG NYTÆNKENDE . Jeg har, sammenlagt, haft mange ganges gavn og underholdning ud at afspille det og det er pt. kun i udgave 1.2 når det bliver større så wow men dette spil er så unikt at man går og glemmer hvad det kan når man opnår at gennemføre det på en af de mest tilfredstillende måder og kan ende med at opdage at der er stadigvæk flere asbekter og muligheder oplåsninger / gennemgangs metoder af det man ikke tidligere har fået låst op for andre gange er det så efter en pause og du lige prøve igen måske klare det i første forsøg på en skuffende facon men så gir du det et forsøg igen pludselig låser op for noget af det sjove og eller belønnende igen og på ny kan sidde længe efter og smile af det og nyde det. Og at du elsker det igen og igen
jeg bliver helt forbløffede over at at kan blive ved med at lade mig snyde af mit eget produkt
det er en gave og en meget lille pris for denne version 1.0
det er muligt at den nuværende størrelse på ca. 15mb lyder somom det er et meget lille produkt men det er nok det der er det mest forbløffende ved det. ok du sidder nok ikke og bruger mange timer på det for hvergang du tager et spil og som er en af mine målgrupper fuldvoksne mennesker der måske ikke gar så meget tid at bruge kun vil være godt at det ikke er eb af de produkter man ender ,med at bruge mange timer på sommetide rtager du måske et meget hurtigt spil og har brugt måsje omkring 10min er ikke helt sikker på det men hvis du har brugt mere end en 30min på det nok har spekuleret forlænge over hvad du skal gøre istedet for bare at forsøge dig lidt frem men indtil du når så langt du mener du er i stand til kan sidde i lang tid efter og tænke over det og have en glæde af det.Og det er der du føler det mest belønnende i denne app.
og jeg garantere at i har ret til opdateringer og udvidelser der senere bliver bygget på men højst formodentlign vil det blive udvidet og opdateret til så stor størrelse at der vil komme et krav om mer betaling men når det sker vil i straks springe til og få en endnu mere spille glæde frem måske for resten af dit liv på jorden eller til du er så gammel at du ikke er i stand til at bruge en computer længere du / I vil ikke vente til i kommer til at spille det igen og enten vil kunne låse op for endnu mere eller har glemt en af belønningerne at det kommer lidt bag på jer igen næste gang i knækker den nød igen
 
FOR AT SIGE DET KORT DET ER FOR ALLE DER GERNE VIL OPLEVE NOGET DER ER SJOVT OG BELØNNENDE og vil sågar sige at du kan lære af det.

træning / terapi for patienter med enten mani. el. som er paranoide.

Anbefalet aldersgrænse er fra ca. 12 år men gerne ældre. men den aldersgræse vil i hvisse tilfælde godt kunne synkes ned til måske 9år alderen for børn der ikke har læse vanskeligheder

 


Nå men tilbage til min app som er 100% virus fri i denne lovlige udgave købt hos DeAppFuuel firmaet pt. bestilles her i min web shop (på www.denlevendecomputer.dk ). og hentes på min anden officelle firma side efter download link/kode.

Du skal helst kunne læse, det bliver svært at følge ordentlig med, og du får ikke lige så meget ud af spillet, hvis du ikke kan læse så. . Pt. findes spillet kun på dansk. og delvis options in englisj translation still missing full translation but it will be here very soon

Det english version is under the cedels. ( sorry for a delay it will be here real soon )

Og VIGTIGT: DER ER 100% tavsheds pligt om løsningerne i spillet, og du må ikke dele spillet med andre. Jeg sagsøger dem, hvis nogle, der offentligøre løsninger på mit spil, eller på anden måde afsløre nøgle indhold.

Du må heller ikke afsløre hvad det drejer sig om. henvis til denne tekst.

Det går nok best under genren: Hjerne vrider spil, tænke spil eller puzzle game.

 

NOGLE AF DINE OPTIONS ER:

  • Åben døren
  • Riv i døren
  • Zoo shop
  • tools
  • tools II

Som er presenteret som knapper i main screen.

Har også praktiske formål: ( som måske kan bruges i behandling / diagnose sætning / Eller i undervisning. )

1. Kan vise paranoid adfærd. / tilstand.

2. Kan vise tegn på mani. Dvs.: Du kan, måske, godt, få et mildt manisk anfald af spillet. Men kan også ses, som en slags terapi. Som sagt: Noget man kan lære af. ps. det vil ikke fremkalde maniske anfald hos folk der ikke har en diagnose i sig.

Det er ikke et grafisk præget spil. Spillet består af meget lidt grafik.

Som også forklare den ringe app hukommelses størrelse spillet fylder ( ca. 15mb ) der vil højst formodenlig komme en større version dette er 1.0 og du har ret til disse udvidelser/opdateringer som informers om når tilrådighed. der vil måske komme mer pris hvis den udvides yderligere end 2.0 el op til 4.0 alt efter hvor stort det viser sig at ende med at blive.

 

Men du kommer ikke til at savne grafikken, og det er ikke fordi der ikke vil være noget spændende at kigge på. Den grafik der er; gir god mening. Og har det rette kunstneriske udtryk.

Selom det er mig der har lavet det, og at jeg har spillet en del gange, og burde kende løsningerne. Bliver jeg stadigvæk lidt udfordret faktisk´meget udfordredre kan efter længere pause gå ned til at gennemføre på ringeste facin og så komme til at tænke nå var mit spil kun sån indtil jeg vælger lige at forsøge igen og vælge lidt anderledes og så opnå forbedring og oplåsning af noget af det gode i det eller en af de punlkter som man blive rmeget glad for når man så stopper og tænker over oplevelsen. og ret godt tilfredstillet, når jeg vender tilbage til spillet efter en pause. Først nu lang tid efter, kan jeg noglelunde gå igennem uden problemer. Men der er mere end en vej gennem spillet. Med forskelligt resultat.

 

 

udgave Publiseret nu 2019. 2020

Men hør nu her: Du kan nu købe en udgave

For at bestille ‘Det sån’ det er med BURE’  2019′:

Skal du gå til:

http://www.denlevendecomputer.dk/433870080/category/1289371/pc-spil-shop

Note.. webshoppen hedder: ‘Pc spil webSHOP’

 

Applicationen fylder lidt over 15 Mb men det er fordi Grafik indholdet er meget lavt. Og almindelig computer kode fylder ikke mange Mb ud. oh jisk ved køb har du ret til de første par udvidelser. op til ihvertfald version 2.0 det komme ran på hvor store udvidelser det viser sig at være pr udgivelse hvor længe jeg vil lade jer få sidste nye udgaver før en mer pris som aldrig er på samme nevaue som hvis man slet ikke har haft produktet og skal købe det for første gang i nyeste udgave.

Fungere på windows 7 til windows 10  ikke testede under windows 7

ikke testede på Mac

fungere ikke på mobil eller tablet. Der vil på et noget senere pt. uplanlagt tidspunkt udkomme android mobil og iphone mobil udgaver men regner med at dissse udgaver vil være mere rettede mod de helt unge software brugere

 

 

Og SPIL applicationn Indeholder selvfølgelig ikke nogle kode fejl sekvom man måske godt sommetide kan komme til at tro at det er en fejl hvis du kommer til at sidde fast i udfordring i spillet.

    (c) DeAppFuuel. 'Det sån' det er med BURE' er lavet af: Johnni Aa. Nielsen og tekst herom.
.. Alle rettigheder forbeholdes.