Det sån' det er med BURE / it's like that with CAGES

————————–   ——————————-

Titel: ‘Det sån’ det er med BURE’

English titel:‘It’s like that with CAGES’

tekst sidst optateret  d. 26/09-2021

—————————————————————–

  Af: DeAppFuuel. dvs Johnni Aa. Nielsen

 Denne app/spil kan kun købes på dette domaine.

Game app indehold to sprog indstillinger / game app contains to languages options

Dansk, english / us.

 

Pc spil application dur til windows 7 og over

Ide’ og udvikling af:

Johnni Aa. Nielsen -2019.

Dette er et rigtigt spil, for voksne mennesker.

Rigtig sjovt, underholdende, overraskende og du kan tilmed lære noget af det.

Denne spil application er det rene software kunst.

Unikt, helt nyt spil koncept.

PC-GAME / PC-SPIL / Underholdning / Udvikling ( lærdom ) / FOR VOKSNE / INGEN ALDERSGRÆNSE dog. anbefalet min alder ca.12år gammel.


HØJ OG NYTÆNKENDE . Jeg har, sammenlagt, haft mange ganges gavn og underholdning ud af at afspille det og det er pt. kun i udgave 1.2. Når det bliver større så, wow! Men dette spil er så unikt at man også går og glemmer, hvad det kan, når man opnår at gennemføre det på en af de mest tilfredstillende måder. Og kan ende med at opdage at der er, stadigvæk flere asbekter af det, man ikke tidligere, har fået låst op for. Andre gange er det så efter en pause og du lige prøver igen måske klare det overaskende igen. Og at du elsker det igen og igen
jeg bliver helt forbløffede over at at kan blive ved med at lade mig snyde af mit eget produkt
det er muligt at den nuværende størrelse på ca. 15mb lyder somom det er et meget lille produkt men det kan mere end man tror.
og jeg garantere at i har ret til opdateringer og udvidelser der senere bliver bygget på. Med untalese af at der oprettes en saærligt lang underholdnings udgave. Hvis du ønsker et spil der kan spilles i længere strækning men i denne udgave vil der måske opstå lidt meget reoetision og noget mening er måske ikke helt med hele vejen igennem. Måske vil du være mere tilfreds med den originale udgave og der er alligevel mange timers spil i i sin samenlagte udstrækning. Det er nok kun hvis du bare må have mere end det sædvanlige at du skal købe den udstrukkede underholdnings udgave.
 
FOR AT SIGE DET KORT DET ER FOR ALLE DER GERNE VIL OPLEVE NOGET DER ER SJOVT OG BELØNNENDE PLUS Nyt og unikt  og vil sågar sige at du kan lære af det.

træning / terapi for patienter med enten mani. el. som er paranoide. Måske også terapøvtisk for andere typer psykiske lidelser.

Anbefalet aldersgrænse er fra ca. 12år. men den aldersgræse vil i hvisse tilfælde godt kunne synkes ned til måske 9år alderen. Men en stor fordel og oplevelses krav er at du kan læse.

 


 

Og VIGTIGT: DER ER 100% tavsheds pligt om løsningerne i spillet, og du må ikke dele spillet med andre. Jeg sagsøger dem, hvis nogle, der offentligøre løsninger på mit spil, eller på anden måde afsløre nøgle indhold.

Du må heller ikke afsløre hvad det drejer sig om. henvis til denne tekst.

Det går nok best under genren: Hjerne vrider spil, tænke spil eller puzzle game.

 

NOGLE AF DINE OPTIONS ER:

  • Åben døren
  • Riv i døren
  • tools II

Som er presenteret som knapper i main screen.

Har også praktiske formål: ( som måske kan bruges i behandling / diagnose sætning / Eller i undervisning. )

1. Kan vise paranoid adfærd. / tilstand.

2. Kan vise tegn på mani. Dvs.: Du kan, måske, godt, få et mildt manisk anfald af spillet. Men kan også ses, som en slags terapi. Som sagt: Noget man kan lære af. ps. det vil ikke fremkalde maniske anfald hos folk der ikke har en diagnose i sig. Og ikke som en typisk hændelse / resultat af et spil.

Kan måske også være terapøvtisk for andre psykiske lidelser.

Det er ikke et grafisk præget spil. Spillet består af meget lidt grafik. men den der er har det helt rette kunst udtryk.

Som også forklare den ringe app hukommelses størrelse spillet fylder ( ca. 15mb ) der vil højst formodenlig komme en større version dette er 1.2 og du har ret til disse udvidelser/opdateringer som informers om når tilrådighed. der vil måske komme mer pris hvis stor udvidelse.

 

 

udgave Publiseret nu 2019. 2020. 2021.

Men hør nu her: Du kan nu købe en udgave

For at bestille ‘Det sån’ det er med BURE’  2019′:

Skal du gå til:

http://www.denlevendecomputer.dk/433870080/category/1289371/pc-spil-shop

Note.. webshoppen hedder: ‘Pc spil webSHOP’

 SIDSTE NYT pr. d. 26/09-2021:

 

Jeg er lige gået igang med at arbejde på Det sån' det er med BURE v.2. d.26/09-2021 og håber på at jeg kan have den klar senest midten af december. Dog har jeg mistanke om at jeg først kan have den færdig slutningen af Januar.

 

En af de forbederinger, der kommer i v.2.0, er en mulighed for, at automatisk, søge efter opdateringer.

 

Ellers vil det være en generel udvidelse, så man kan gå længere og måske også, så det er tydligere er angeven, hvornår man har nået max længde. Dvs. de punkter hvor man ikke kan komme videre.

 

 

Fungere på windows 7 op til windows 10 og nok også windows 11 den er jo næsten magen til 10'eren ikke testede under windows 7

ikke testede på Mac

fungere ikke på mobil eller tablet. Der vil på et noget senere pt. uplanlagt tidspunkt udkomme android mobil og iphone mobil udgaver men regner med at dissse udgaver vil være mere rettede mod de helt unge software brugere

 

 

Og SPIL applicationen Indeholder selvfølgelig ikke nogle kode fejl sekvom man måske godt sommetide kan komme til at tro at det er en fejl hvis du kommer til at sidde fast i udfordring i spillet.

    (c) DeAppFuuel.app titlen: 'Det sån' det er med BURE' er lavet af: Johnni Aa. Nielsen .
.. Alle rettigheder forbeholdes.

 

temp alt ny tekst samlede her

 

der er at taste rigtig række følge af knapper i mainscreen så man får hurtig fremgang/ændring a

 

f bla.1.  tekst matriale og /  eller nye vinduer du skal foreholde dig til. med nye options knapper eller funkioner der skal gennemgåes

nogle af dem kan man godt huske andre kan man ikke. 

 oplåser man noget man ikke har set længe vil det kunen opfatees eller som vil kunne opfattese som stor sejr da man har oplåst en reaktion der er svær og sjælden at opnå.

Jeg forsøger også at lave appende oplåsninger man opnår sjælndest forstsætter i længere spil og nye gode belønnnde bla. titel sætninger det kunne opfattes som en pris måske fordi det har humor el. har høj kunstnerisk kvaliet. eller flotte vinuer med flot og omfattende grafik eller har et omfattende udfordring som bla. kan være mange knapper som er en del af dette vinue eler andre typer udfodringer der måske trækker til længere spil eller er svære at huske end tidligere hvordan gennemføres.

 

JEG ARBEJDER PT: PÅ EN STOR FORBEDRING AF APPEN. UDVIDELSE AF APPEN

og jeg skal have lavet det på så mage sprog som muligt jeg har bare ikke råd til at hyre nogle til at oversætte til msprog jeg ikke kan som f.eks. 

Liste af de vigtiste sprog jeg helst skal snart  have oprettet

har som standart dansk og kommer ikke til at ligge som sprog pakke class

engelsk måske har jeg lavet noget af det engelske men det er ikke oprettet så det kan loades ind det er indbygget i main app code contens

Tysk

spansk

 

Polsk

Rusian

Fransk

kantoneese ( er det stavet korrekt sikkert ikke )

alm chinese

alm japanese

jedi er det korekte titel

tyrkish

arabic / Arabisk

evt tjeck / tjekkisk

slovakisk

arabisk

De mest brugte afrikanske er det bla 

swaheli

og musambicu er lidt i tvil om det hedder sån.

dutsh

ostrian / øsyrisk

asiatisk ( asian )

thailansk