Info om køb

titel: Luft bære plante

General info om køb


Hvis det skulle ske ved fejl at du ikke modtager de bestilte vare 5 til 8 hverdage efter bestilling: Kan du starte med at skrive en email til mig, men der bliver super snart oprettet en telefon du kan ringe til dog kun med 1time åben tlf tid fra kl 19 til kl 20 mandag til torsdag.( dog første gang fredag fra 18.20 til kl 20.00 men kun aller første dag )

Ps. skal det sendes langt fra danmark, kan der gå mere end 8 hverdage.

Fragt prisen er 40.00 dkk. uanset hvor stor mænge du bestiller pr ordre. Og er inkluderet i den total pris du bliver oplyst. Jomindre du bestiller over 5 værker så tilføjes ekstra porto ved at lægge det punkt i webshoppen under din kurv.med andet porto gebyr. Geb

yret er oplyst under produktet plus der også ligge 1kr oven i produkt pris.

 

 

Læs evt. købsbettingelser teksten som er den du godtager når du køber noget fra min webshop

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Andet info

Der er her i starten ingen moms medregnet. Som er fuldt lovligt.

Om matriale (de professionel trykte udgaver)

Trykt i Danmark af Colorcut. Digitaltryk. Papir: 170g kvalitets plakat papir. ( Glat ikke glinsende papir i kraftigt, holdbart matriale ) svanemærket.

Grøn produktion

Svanemærket
Miljøvenlig trykteknologi
FSC-certificeret
CO2-neutrale tryksager
100 % grøn strøm

 

Er du ikke tilfreds med det du modtager, send da e-mail til mig( eller ring når tlf oprettes og er åben ) du beskriver hvad du er utilfreds med, og vi kan tale om en refundering og returnering af vare.

VIGTIGT / ADVARSEL : Det er ikke tilladt at kopier mine tegninger og malerier hverken af den/dem du køber eller Direkte her fra siden

 

Forslag og om at dele og kontakt

Titel: spejl forbander token.
pt. ikke
tilsalg men måske blandt de næste der kommer lige før jul evt.

 

 

fortæl mig også gerne hvorfor du har valgt ikke at bestill noget hvis der er en særlig grund men du godt kunne lide produktede hvad der gjorde du valgte ikke at bestille noget.

skriv også mail til mig hvis du har nogle gode forslag og mere. Der er stort set ikke den mail der ikke er velkomme. Bortset far, hvis du kunne finde på at sende en mail, der intet har at fortælle eller det ses ikke helt hvad du forsøger at sige og.Alt ulovlig opførelse og teksning hvis kan opfattes som chikane og andre ulovligheder kan eller vil blive politi anmeldt hvis det overskrider en tolance grænse af min, eller andre der er ofre for teksten / indhold af kontakt.

 

 

Men kom nu bare med jeres forslag og jeg vil evt. kigge på det.

 

 

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Og håber at hvis i kan lide noget eller meget af indholdet på min side/ mine sider.

Ikke holder jer tilbage for at fortælle andre om siden som feks som et facebook opslag der indeholder link til min forside.

Her skreven: i parantes og med gylden farve den link tekst linje som benyttes for at sikre mig det gøres korrekt.( www.denlevendecomputer.dk )

skriv evt. kort tilhørende tekst i finder passende til

Nævn også gerne at der er indholdet appen: ( Det sån' det er med BURE / eng tit: It's like that with CAGES )

 

 

Simpel beskrivelse hvordan webshoppen fungere mm

Hvis du er i tvivl om hvodan webshoppen bruges og hvordan du handler læs simpel beskrivelse herunder

og er du i tvivl om legimitiviteten af dette web sted ( lovlighed/ afluring af kort oplysninger / tyveri) hjælper det måske at læse herunder hvordan du skal foreholde dig kort om her i slutningen

 1. Gå til webshop ( der er to webshops den med min billedekunst og den med appen )

2. Tast: læg i kurv: Ved den vare du ønsker! Du kan tilføje flere items til kurven ved at taste ved flere ønsklede vare. Det skulle også være muligt at fjerne fra kurven igen hvis du fortyder eller kommer til at tilføje for flere kr end du kan overkomme.

3. Når du ikke vil købe mere eller bare se hvad du har valgt indtil nu Vælg din kurv er du tilfreds tast: Gå til kasse. Udfyld formular  Vigtigt at give korekte oplysninger, da varen sendes til den adresse du angiver. Der sendes faktura link e-mail, til den e-mail adresse du indtaster. Har du bestilt appen er den mail du oplyser den der modtager download link linje og kort om hvordan softwaren aktiveres / udbakkes / bruges.

4. Tast 'fortsæt' du får en oversigt og samlet pris: Sæt flueben i accepterer handels betingelser ( der er tale om meget standart betingelsaer men er du i tvil kan du læse teksten på siden 'handels-betingelser.

5. Tast 'betal' pengene bliver trukket lige inden jeg skal til at aflevere dine bestillinger på nærmeste post hus, til min adresse

6. Pengene trækkes fra din konto når varen er ved at skal leveres til mit nærmeste posthud