Info om køb

titel: Luft bære plante

General info om køb


Hvis det skulle ske ved fejl at du ikke modtager de bestilte vare 6 til 8 hverdage efter bestilling: Kan du starte med at skrive en email til mig.

Ps. skal det sendes langt fra danmark, kan der gå mere end 8 hverdage.

Fragt prisen er 46.50 dkk. uanset hvor stor mænge du bestiller pr ordre. Og er inkluderet i den total pris du bliver oplyst. Jomindre du bestiller over 5 værker så tilføjes ekstra porto ved at lægge det punkt i webshoppen under din kurv.

 

 

Læs evt. købsbettingelser teksten som er den du godtager når du køber noget fra min webshop

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Andet info

Der er her i starten ingen moms medregnet. Som er fuldt lovligt.

Om matriale (de professionel trykte udgaver)

Trykt i Danmark af Colorcut. Digitaltryk. Papir: 170g kvalitets plakat papir. ( Glat ikke glinsende papir i kraftigt, holdbart matriale ) svanemærket. ( God mod miliøjet )

 

Er du ikke tilfreds med det du modtager, send da e-mail til mig på denne side hvor du beskriver hvad du er utilfreds med, og vi kan tale om en refundering og returnering af vare.

VIGTIGT / ADVARSEL : Det er ikke tilladt at kopier mine tegninger og malerier hverken af den/dem du køber eller Direkte her fra siden.

 

 

Alle der kopiere fra denne web adresse vil blive registret.

 Hvis du er i tvivl om hvodan webshoppen bruges og hvordan du handler læs simpel beskrivelse herunder

 

 

 

 

1. Gå til webshop

2. Tast: læg i kurv: Ved den vare du ønsker!

3. Vælg din kurv tast: Gå til kasse. Udfyld formular  Vigtigt at give korekte oplysninger, da varen sendes til den adresse du angiver. Der sendes kvitterende e-mail, til den e-mail adresse du indtaster.

4. Tast 'fortsæt' du får en oversigt og samlet pris: Sæt flueben i accepterer handels betingelser

5. Tast 'betal' ( at du taster 'betal': Gør ikke at der trækkes kr fra din konto )

6. Jeg sender dine bestillinger, når du har indført kort oplysningerne via paypal ordningen. Og jeg har modtaget beløbet til overførelse.

7. Pengene trækkes fra din konto når varen er afsendt, med post danmark.