Kontakt mig

Send mail til mig: dvs til ( administrator )

Jeg vil egentlig ikke diktere hvad du kan henvende dig om, med denne mail side. Men her er et par retnings linier.

  • F.eks Hvis du ønsker at afmelde en ordre, skal du skrive direkte til min mail som er: deappfuuel@email.dk . Skal ske inden varen er afsendt. Så du har ikke så lang tid fra bestillings tidspunk til deadline max. 27 timer. Som kan variere. Vil sende bestilte vare så hurtigt jeg kan komme til det dog min. 11 timer efter bestilling.
  • el. f.eks Send hilsen ( hermed menes ikke bare en mail hvor der står et enkelt ord som f.eks. 'HEJ' )
  • eller f.eks. hvis du vil, kontaktes af mig, for at høre mere om mine app's el lign.
  • Høre også gerne ris / ros eller forslag til ændringer eller tilføjelser.
  • Skriv også gerne, hvis du mener, jeg har skrevet noget, der ikke er sandt, eller anden fejlagtighed, hvis der er tale om en af de seriøse / oprigtige tekster.

 

ps. det er kun mig ( Adminisator for dette domain red. ) der kommer til at se din mail, jomindre andet aftales / ønskes.

Vil meget gerne høre noget feedback fra mine besøgende. Det er en stor mangel. pt. er der ingen der har skrevet til mig, på tros af at jeg har en rimeligt stort besøgs antal.

 

 

For mere info: Om at kontakte mig, vil jeg henvise til siden 'yderligere om' som har yderligere info herom. ( og som forøvrigt også har en god beskrivelse, af hvad det egentlig er jeg har lavet her eller hvad den levende computer er.)