Gud, livet, døden, universet, eksistensen.

Af: Johnni Aa. Nielsen. 2019.
Titel: 'ahh tit'

Læs ikke denne tekst hvis du er en meget ung sjæl eller en lidt meget sart sjæl. Dette er en alvorlig tekst der muligvis kan give dig problemer hvis du ikke forstår mit budskab. Og dog...

 

please

Mange syntes han er en være narehat som jeg sommetider kalder ham. Men skulle gud fjerne vores opvask skulle gud fjerne støv skulle gud fjerne Smerte.

Har "gud" overhovedet skabt det her sted vi er lige nu. Hvem er den narehat der fandt på livet hvem er den narehat der fandt på ekstistensen.

Der er lidt syret derovre..

Jeg kan sige at ingen havde noget valg. Vi har altid været, og det har vores allesammen's overmand også. Han eller den kan ikke gøre ved at vi er til. Er faktisk glad for at være til selv hvis jeg skulle brænde ihjeld to gange i løbet af 135 år. Selvfølgelig ikke hvis jeg kunne undgå det. Men det er da også en af de ting vi skal lære: Altså at undgå at brænde ihjeld.

Måske er vi fri for de væreste smerter om et par år måske om et par 1000år syre aber men det kan kun gå for stærkt og så overser vi vigtig viden/punkter i vores vej gennem livet og døden og så videre. 

Vi må endelig ikke glemme at nyde livet, men heller ikke glemme at gøre et stykke fornuftigt arbejde.

Men er jeg gud? Vi er vel flere om at være gud. Vi som man nok kan se bedre med alderen har en skæbne vej at gå. Selv vores fejltrin er der af en grund. Vi har ikke meget indflydelse på hvilke liv vi skal leve. Men vi føler alligevel at det er os der skaber f.eks. denne tekst jeg skriver nu og ja det føles også som om. Men det var nok allerede meningen for ca 100år siden lige før jeg som jeg husker kom til dette liv. Alle mine billeder følte jeg også jeg skabte. Den følese kan godt forsvinde lidt når man laver billeder som "det hypnotiske øje" eller som det måske skulle hedde: "Hairy ogley thing" el. "Hairy cameleon" Det var jo min skæbne. En skæbne no no 1 dvs no no's valgt andet sted fra. nærmere en skæbne gave. Hvem det er der beslutter den slags ting ved jeg ikke helt. Måske var det os selv for mange mange år siden.

Jeg er ikke så meget i tvivl om at vil du have gode liv skal du gøre som din skæbne byder dig og ikke forsøge at gå uden om når det bliver hårdt. Ikke leve livet halvt. Ikke udføre onde handlinger med din egen vilje. Mener man kan begå fejl der ikke var helt meningen. Og det bliver de nok også straffede for.

 

xxxx