købsbetingelser

Sælgeren er: Johnni Åkjær Nielsen.

 


   Betingelser for app's og billeder:
Det er ikke tilladt at sælge kopier af applicationen, og billedet / billederne.

salget på hjemmesiden, ligger under software firmaet DeAppFuuel cvr.: 38781510
Almene købsbetingelser gælder, ifølge den danske lovgivning og regler i EU. Det vil sige det er forbudt at stjæle/kopiere mine værker. Og alt valuta er i danske kroner. Og regler for moms og skat og hvad der her indelægger.

 Kr overføres til min konto via kort betaling ved hjælp af en sikker paypal ordning før afsendes til ( dig ) modtageren.
Max. forventede leverings tid 5 dage. Men der kan ved fejl opstå forsinkelser.

Enten fra post-danmarks side eller min egen.
Men skulle det ske ved fejl at du ikke har modtaget din/dine vare inden for en rimelig tid: ( ca. max. 9 dage ) Skal du ikke tøve med at skrive en e-mail til mig.

 Ingen moms medregnet i salgsprisen ( her til at starte på ) som er fuldt lovligt.
 
Ingen fortrydelsesret efter modtagelse, med undtagelse af: Hvis vare ikke er som mindst forventede eller indeholder tryk fejl, der kan dokumenteres som, ikke senere påsat.

Er du utilfreds med den vare du modtager:  skriv da en email via min web side og fortæl hvad det er du er utilfreds med og vi kan tale om en refundering og returnering. Refundering sker kun hvis jeg modtager varen retur, i samme stand som den blev sendt, og refunderingen sker dermed først når jeg ( indehaver ) Har modtaget varen retur.

Levering foregår ved hjælp af post-danmark, til den adresse du oplyser i bestillingsformen. Levering koster 32,00 dkk. pr ordre uanset hvor stor mængde du bestiller. Har du bestilt en A3 tegning, modtager du varen i en A3 pap kuvert med teksten: Må ikke bukkes eller bøjes.
Har du bestilt et maleri foregår det med post-danmark pakkepost, til den adresse du har oplyst i bestillings formen.
Modtager du en pakke der har synlige tegn på skader under transporten, er det vigtigt at du modtager pakken med forbehold, eller alternativt åbner pakken mens fragtfirmaets personale ser på. Hvis indholdet har taget skade skal der laves en erstatningssag med det pågældende fragtfirma dvs. Post Danmark. Fragtfirmaets personale kan hjælpe dig med at lave erstatningssagen. Det er vigtigt at du straks gør indsigelser mod pakkens tilstand, og ikke kvitterer for modtagelsen uden forbehold.

Det er også muligt at nægte modtagelse på en beskadige pakke. Den vil så komme retur til os til kreditering.

Er skaden ikke synlig ved modtagelse kan du stadig lave en erstatningssag. Dog skal du sørge for at tage kontakt til fragtfirmaet ( post danmark ) hurtigst muligt, da de efter nogle dage ikke længere vil erstatte en beskadiget vare. For Post Danmark er denne periode 7 dage. I alle tilfælde er det klart en fordel at starte erstatningssagen øjeblikkeligt skaden opdages.

Det er ikke tilladt at offentligøre scanninger el. lignende nødagtige gengivelser af mine billeder.
Det er ikke tilladt at sælge kopier af mine billeder, ligemeget om du har købt, en kopi eller et originalt værk.
Det er ikke tilladt at vidersælge de billeder i køber, med en fortjeneste, uden at jeg ( orbrindelige indehaver og kunstneren ) er blevet indformeret i en e-mail eller pr. tlf.

Ønsker du/i at sælge den vare du/i har købt er det selvfølgelig, ikke tilladt at gemme en kopi ,til dig/jer selv, hverken i digital, eller andet form eller andet billed format / form. Og du må kun sælge den originale form som du selv har købt og modtaget.
Hvis du offentligøre fotos, hvor mine billeder indgår, må det ikke være et foto hvor man kun kan se billedet. ( Da folk sommetider tager fotos i deres hjem, eller hvor billederne hænger, ved jeg at det kan være svært at undgå at du offentligøre, men det skal du/i selvfølgelig ikke høre for.. )

Hvis du har, for et eksempel, købt et billede uden farve: Er det ikke tilladt, at farve billedet, for derefter at udgive det som sit eget. Dette gælder alle mine værker. Du er selvfølgelig velkommen til at lægge farver på alligevel. Men er stadigvæk ikke muligt for dig at sælge billedet som dit eget. Henvend dig evt til mig på e-mail omkring en aftale der gør at vi sammen offentligøre din version af mit billede. Det vil sige: Du er yderst velkommen til at vise mig, et af mine billeder du har farvelagt. Så kan vi måske snakke om at jeg sætter det til salg på min side, hvor du får en fortjeneste for det også, eller hvad vi kan blive enige om.


Det var det hele. God fornøjelse.

Bekræftig at du acceptere disse købsbetingelser ved at angive et flueben i Købsbetingelser feltet.


( Dette accepteres når du gør et køb, og har sat flueben, i købsbetingelser feltet. )
ps. sætter du ikke et flueben kan salget ikke gennemføres.