Velkommen

"Hjerte lunge maskine"
Af: Johnni Aa. Nielsen 2016-2017
fås pt. for 54,50 kr.

 

Administrator navn: ( software firmaet: )

 DeAppFuuel.

 cvr nr:  38781510 

 ved: Johnni Åkjær Nielsen.

                  som er født sommeren 1978.

-----------------------------------------------------------------------------------

 

 

Billedekunst ( Webshop'en ) omfatter lige for tiden 15 forskelllige originale plakater, professionelt trykt i størrelsen A3, i høj kvalitet. Er af miljøvenlige matriale mæket; kaldet: svanemærket,  som de fleste nok også har hørt om før eller er stødt på, andre steder, Det er hvad min trykker tilbyder. Trykkerne er dem der hedder 'colorcut'

Alle billeder er af mig: Johnni Aa. Nielsen. De fleste værkler er abstrakt kunst. Og er Unikke værker. Papir kvaliteten er ved pkakat kopier i et tungere og tykkere papir el karton matriale og også med en billede lakering på. Der bla. beskytter farverne og karton / papir matrialet.

Billederne af mig i webshoppen er ikke lovligt tilsalg andre steder end på dette domaine.

 

 

 PORTO GEBYR FOR en bestilling kun 37,50 dkk.Det er rimelig meget mindre end hvad det faktisk koster for mig at sende til dig. Og betales kun 1. gang uanset hvor stor mængde du bestiller.

Jeg er nød til at undtage at køber du mange af de tegneserier eller mange plakater jeg har tilsalg i en ordre er vi nok nød til at aftale en mer pris vi snakker om det og hvordan betalingen gennemføres af de ekstra dkk.

 

 

 PC spil ( Webshop'en ) PC spil: 'Det sån' det er med BURE'                              super unikt nytænkende app  / computer spil                                                              læs mere herom på siden her på domainet kaldet: 'Det sån..BURE'

 

 

 

 Jeg syntes mine priser er meget lave og meget fair. Du behøver ikke være rig for at købe hos mig. Hvis der på et tidspunkt kommer orginale kunst værker til salg  vil det selvfølgelig ikke kunne findes til en så lav pris, som en plakat udgave, Men det vil da være en god invistering. Som du kan ende med at tjene på, ved et vidersalg.

ps. vidersalg af kopier ( plakater ) er ikke tilladt

Alt valuta er danske kr. Betal bla, med dankort visa mm. via en paypal kort ordning.

 

den levende Computer's skatte jagt.

computeren har smidt nogle artifact's rundt omkring, på denne web adresse! Se om du kan spotte dem.

items er:

 • Hoste pose
 • no no's
 • nixer
 • kaffen
 • syre aber

 Der er ingen 'skatte jagt' items i zoo'et! Har tjekkede

 

 

 

 ------------------------------------------------------------------

 

 Domaine startede: 06 marts 2017.

 last edit: 30-12-2020.

 

 

 

 • 'Blomster ild' af: Johnni Aa. Nielsen

  size: A3

  fås pt. til: 62,50 kr.

  find den i webshoppen

 • 'Luft bære plante' Af: Johnni Aa. Nielsen

  size: A3

  fås pt. til: 62,50 kr.

  find den i webshoppen

 • 'Tomat brud!' Af: Johnni Aa. Nielsen

  size: A3

  fås pt. til 62,50 kr.

  find den i webshoppen

"Dragoo Gate"
Af: Johnni Aa. Nielsen
2017
Format: A3
FÅS pt. til: 57,50 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

 

 

 

GOD FORBØJELSE mener FORNØJELSE V. hilsen

Johnni Aa Nielsen

*Hypno gate'
Af: Johnni Aa. Nielsen

fås pt. til: 62,50 kr.

(c) DeAppFuuel. 'Den levende computer' web domaine er oprettet og lavet af: Johnni Aa. Nielsen. Alt grafik, tekst og indhold er eget af DeAppFuuel software firmaet og Johnni Aa. Nielsen. Alle rettigheder forbeholdes.

Kodning font's og evt. andre 'engine'(kode) objekter er eget af 'simpelsite'. Jomindre andet fremgår af simpelsites rettigheds beskrivelser som skulle være til at finde på 'simpelsites' officielle firma side

 

 

Advarsel: et hvert forsøg på at kopiere noget enten delvist eller flere dele. Eller hele indholdet, fra dette domaine: Kan, el vil medføre i sagsmål, bøder og måske fængsels straffe mm.

For yderligere rådgivning, kig loven og regler for copyright, kopi loven, regler for ophavsrettigheder mm. og evt. andre regler for handel og evt. digital data i danmark og evt. andre lande.

Dette websteds grafik/billeder og tekster og ider er 100% eget af DeAppFuuel/v. Johnni Aa. Nielsen. Bortset fra font'en brugt i tekster på siden og planet ikonet oppe ved overskriften.